Trustpilot
Dansk
Kundesupport

FORME & MÅTTE


Køb bageforme og andet tilbehør

Vi vil have dig til at have alt hvad du behøver for at bage perfekte tærter og kager efter dine ønsker. Du kan derfor købe uundværligt tilbehør til kagepynt og bageformer fra os, der lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Vores sortiment har et stort udvalg af smukke dessert- og fleksible springformer samt robuste æsker og klassiske bundt kagebagepander klar til dig. Du er sikker på at finde det perfekte bageværktøj til ethvert formål her.

Varer

Køb en bred vifte af bageforme af metal og silikone

Hos os finder du nyttige silikone- og metalbageforme i professionel kvalitet samt adskillige andre redskaber. Vores bagemåtter af høj kvalitet, bageværker og kageringe har hver en bred vifte af anvendelser og hjælper dig med at lave forskellige delikatesser. Du kan købe de robuste kageringe i forskellige størrelser - enten enkeltvis eller i et praktisk sæt, hvilket gør det let at skabe stabelbare kagebaser. For at fremstille flødekager er det bedst at bruge de nyttige kantfolier, som også er ideelle som couverture-dekoration.


Motiv bageforme og nødmåtter til små delikatesser

Brug silikoneformene til at trylle op vidunderlige kreationer: takket være den ikke-klæbende effekt kommer den færdige kagedej altid perfekt af formen. Ud over store former i mange designs, hvor du kan bage kroner, roser eller grantræer, finder du små motivforme til minitærter eller dekorative elementer.

Der mangler en række nødmåtter, når man designer strukturerede og flerfarvede kiksekapsler. Du kan købe disse måtter og gode bageforme fra os og også modtage detaljerede opskrifteksempler og illustrerede trin-for-trin instruktioner. Vi støtter dig gerne i din søgen efter det rigtige tilbehør, så du kan udfylde din passion for bagning.