SILIKONEFORME LILLE


Køb en lille silikoneform - til lækre delikatesser

Vil du bage små, delikate delikatesser - til en fødselsdag, et bryllup eller søndags sofabordet? Du kan købe en lille silikoneform til den på Pati-Versand.de. Vi tilbyder dig mange forskellige former, fra smukke små roser og hjerter til mini Gugelhupfe og minitærter til isforme. Hver lille silikone bageform er udelukkende et produkt af meget høj kvalitet fra Silikomart-mærket, som du kan opnå gode resultater med. Mini-silikone bageforme er robuste og giver dig mange års glæde. Tjek det selv!

Forrige side    Side 1 / 2   
Forrige side    Side 1 / 2   

Køb små silikoneforme af høj kvalitet - til kager, desserter og andre godbidder

Du kan købe Silikomart-forme på mr-kage.dk. Med de langvarige kvalitetsprodukter, som også bruges i professionelle køkkener, får du allroundere til mange forskellige delikatesser. Silikoneformene er velegnede til den varme ovn og fryseren på samme tid. Du kan bage små kager i den, udfylde hærdet chokolade, trylle op fløde og isterter, men også skabe slik fra gelatin eller agar-agar og meget mere. Takket være den høje kvalitet af silikoneformene får du altid perfekte resultater.


Mini silikone bageforme til enhver lejlighed

Vil du tilbyde dine gæster en meget unik delikatesse på din fødselsdag? Vi har adskillige silikoneforme til unikke desserter i specielle 3D-former. Disse desserter er et rigtigt højdepunkt på hvert sofabord, og takket være de små silikoneforme er de ikke svære at lave. Trylle stilfulde hjerter, frugter, sten, knaster eller meget abstrakte former, der ser meget ædle ud. Til fester på varme sommerdage kan du bruge vores specielle silikoneisforme til at forberede små, kølige delikatesser, der opdaterer dine gæster. Du kan også købe egnede små silikoneforme til bryllupper - her har vi meget elegante varianter til små, søde bid på en unik dessertbuffet.


 


Bare kig dig omkring og opdag vores alsidige silikoneforme. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om formenes rækkevidde eller kvalitet.