Silkoneforme stor


Køb store bageforme - af højeste kvalitet til dine bagværk

Trylle op ekstraordinære kager og tærter med vores bageforme af høj kvalitet. De er velegnede til bagte kager såvel som til fløde, fløde eller isterter. Mange af de store bageforme, du kan købe her, er lavet af silikone. Uanset om det er en tærte, en kage, en muffin eller en tærte, betyder den pålidelige non-stick-effekt, at produktet altid fjernes perfekt fra formen - selv uden forudgående indsmøring. Du kan også købe praktisk tilbehør fra os, f.eks. Bagepapir og andre bageforme af metal. Oplev vores omfattende sortiment!

Forrige side    Side 1 / 2   
Forrige side    Side 1 / 2   

Køb store bageforme - forskellige versioner fås

I vores butik finder du et stort udvalg af forskellige bageforme til klassiske kager og tærter, boller eller tærter i forskellige variationer. Klassiske springform med små, mellemstore og store diametre fås fra Pati-Versand samt en rund bageplade med en bølget kant eller en frugtterte bageplade. En række specielle former til specielle lejligheder, for eksempel et juletræ, en sommerfugl eller et hjerte, fuldender vores tilbud.


Fordele ved silikone bageforme

En silikone bageform giver adskillige fordele i forhold til konventionelle metalforme. Da den er meget varmebestandig på den ene side, men også frostbestandig på den anden side, kan du bruge silikoneformen til bagning, men også til at fremstille lækre is-, fløde- eller flødekager. Takket være non-stick-effekten behøver du ikke bekymre dig om, at wienerbrødrester sidder fast i gryden. Takket være en patenteret ekstra ring forbliver bagepladen altid i den rigtige position, og du får ikke kun velsmagende, men også smukke resultater. Derudover er vores silikone bageforme nemme at rengøre - det er ofte nok at tørre dem af med en fugtig klud.

Udover store bageforme kan du også købe forme til små og fine delikatesser fra os, for eksempel til mini-muffins eller hule trøffelkugler. Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om vores produkter? Vores medarbejdere er glade for at være der for dig og er tilgængelige for at rådgive dig som din personlige kontakt. Kontakt os venligst!