Airbrush professionel sæt

1.780,00 DKK
Varenummer: MK013068

Kompressor, pistol, farver og rengøringsudstyr1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 5,5 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Airbrush professionelt sæt til unik kagekunstDu vil gerne smukt designe en kage med airbrush og give den et meget unikt udseende? Med airbrush kan du dekorere kager på en helt særlig måde. Du kan fremtrylle smukke former og mønstre, fine dekorationer, smukke farveforløb og skygger eller hele billeder på kagen. Vores professionelle airbrush-sæt indeholder alle komponenter til professionelt airbrush-arbejde, så du kan starte på et højt niveau med det samme. Derudover har du alt det, du har brug for til hele processen, hjemme - fra forskellige fødevarefarver til rengøringsmaterialer.

Særlige funktioner i det professionelle airbrush-sæt


Sættet indeholder naturligvis det centrale element, airbrush-kompressoren TC-20, samt den professionelle airbrush-pistol med dobbeltvirkning fra Harder & Steenbeck. Kompressoren af høj kvalitet leverer en stabil, kontinuerlig luftstrøm med en altid pålidelig ydeevne. Med et luftflow på 0,81-0,88 cfm er kompressoren betydeligt kraftigere end andre enheder i denne prisklasse. Desuden er den olie- og vedligeholdelsesfri.


Airbrushpistolen er et airbrush-flow-system fremstillet i Tyskland af Harder & Steenbeck. Airbrushpistolen har to plug-in kopper (2 ml) med låg, hvilket gør det nemmere og sikrere for dig at arbejde, når du ikke arbejder vandret. Pistolen har den såkaldte double action-funktion. Ved at trykke på håndtaget kan luft strømme gennem pistolen, mens du trækker i håndtaget for at styre malingtilførslen. Denne funktion gør det muligt at arbejde præcist og professionelt.

For at rengøre airbrush-udstyret får du 50 ml airbrush-rengøringsmiddel og den praktiske rengøringsbeholder.
Dertil kommer 11 professionelle farver, hver med 50 ml indhold: gul, orange, gyldenbrun, grøn, lys hud, lyserød, rød, violet, blå, chokoladebrun, sort.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare