Bage Mix Berliner 500g

45,50 DKK
Varenummer: 10001

Komplet bage mix inkl. gær

Lagerinformation: Holdbarhed: mindst 6 måneder fra varens levering
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ingredienser & Ernæringsinhold

Bageblanding af høj kvalitet til en friskbagt, luftig Berliner. Du får en melblanding til ca. 16 Berliner og en separat pakke med tørgær.

Du skal kun bruge 55 g smør eller margarine, 125 g hele æg (ca. 2-3 æg af størrelse M) og 100 ml vand (ca. 26 °C) samt vegetabilsk fedt til bagning.

Indhold: 500g
Dejfyld: 780 g

Forberedelse:

Kom alt mel og gær i en skål og bland det hele sammen. Tilsæt vand, blødgjort smør eller margarine og æg. Ælt det hele langsomt i en foodprocessor eller en håndmikser i 2 minutter og derefter hurtigt i 8 minutter. Lad den hvile tildækket ved stuetemperatur i ca. 10 minutter.

Ved tilberedning i vores brød- og kagebagemaskine (varenr.: 16931) skal du lægge vand, blødt smør eller margarine og æg i bageformen og bageblandingen inkl. gær ovenpå. Vælg PROGRAMME 18, og start programmet..

Del derefter dejen i 16 lige store stykker (ca. 50 g), arbejd dem rundt og læg dem med sømmen nedad på et let melet håndklæde. Tryk donutsene lidt ned og lad dem hæve tildækket i ca. 60-90 minutter, indtil dejen har taget betydeligt til i volumen. Varm stegefedtet op til 170 °C i en frituregryde, stegepande eller en lav stegepande. Læg doughnutsene i det varme fedtbad, og steg dem i 2 ½ minut med lukket låg på hver side. Derefter bages de med åbent låg i 1 min. på hver side. Afdryp de færdige doughnuts på køkkenpapir, fyld dem efter ønske og pynt dem enten straks med sukker eller efter afkøling med glasur og drys.

Ingredienser:

HVEDEMEL, gær, dextrose, LAKTOSE, bordsalt, SOJAMEL, forgelatineret majsmel, WHEY-pulver, HVEDEGLUT, emulgatorer (mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer (rapsfrø, palme), dehydratiserende midler (calciumphosphat), rapsfosfat, raps-fosfat, rapspulver, calciumsulfat, raps-fosfat, rapspulver, calciumsulfat, raps-fosfat, raps-fosfat, raps-fosfat , Melbehandlingsmiddel ascorbinsyre, enzymer.


Ernæringsmæssige oplysninger:

100 g indeholder i gennemsnit:

Brændværdi 1471 KJ

350 kcal

Fedt 6,6 g

heraf i alt Fedtsyrer 3 g

Kulhydrater 60,6 g

Protein 13,2 g

heraf sukker 45,5 g

Salt 10,3 g

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare