Callebaut Chokolade Hvid 1 kg
Overtræk i form af callets
Callebaut tilbyder et bredt udvalg af hvid chokolade, fra sød til cremet og med et sofistikeret strejf af karamel. Hver opskrift er unik og lavet af førsteklasses kakaobønner fra de bedste høster i verden. Desuden bruger Callebaut kun 100 % rent kakaosmør og naturlig bourbonvanilje, som forstærker karamelnoten.
Kakaoindhold: min. 28,0 %
Mælkeindhold: min. 22,0 %
Ideel til fremstilling af praliner, kager og desserter.
Også perfekt til varm chokolade.
Temperaturkurve:
Smeltetemperatur: 45 °C
Krystalliseringstemperatur: 27 °C
Arbejdstemperatur: 28 - 29 °C
Callebaut-mærket er nu 100 % bæredygtigt!
Hvad betyder det helt præcist? Kakao- og chokoladeprodukterne kan spores tilbage til kakaobøndernes kooperativer! Gennem samarbejdet med Cocoa Horizons Foundation en nonprofitorganisation, sikrer producenten, at bæredygtigt dyrkede bønner købes direkte fra registrerede landmandsgrupper. Cocoa Horizons-programmet fremmer kakaobøndernes levebrød ved at skabe selvbærende samfund, der beskytter naturen og børnene.
Ingredienser:
Sukker, kakaosmør, MÆLKEPULVER (22,0 %), emulgator: SOJALECITHIN; naturlig vaniljearoma.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 2415 KJ / 577 kcal
Fedt: 42 g
heraf samlede fedtsyrer: 25,2 g
Kulhydrater: 39,9 g
heraf sukker: 37,2 g
Protein: 5,3 g
Salt: 0,01 g