Trustpilot
Dansk
Kundesupport

Certificeret Sukkerprinter komplet-sæt E

2.248,00 DKK
1.900,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 31617

Print selv spiselige dekorationer

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 8,52 g.
Beskrivelse

Certificeret Epson Sukkerprinter komplet-sæt E


Søde lækkerier som kager, cupcakes og lignende kan forskønnes med individuelle billeder. Med en sukkerprinter kan du selv printe kagefotos eller kagetoppere, waferpapir og transferfolie og dermed skabe søde visuelle højdepunkter. Med vores komplette sæt med sukkerprintere kan du på imponerende vis personliggøre din kage og producere dekorationselementer individuelt.


Sukkerprinter-sættet består af en certificeret sukkerprinter, fire blækpatroner med madfarver (E16Bk, E16C, E16M og E16Y) og 25 ark A4 fondantpapir (20x30 cm).


Komplet sæt: certificeret fødevareprinter til kager

Sammenlignet med mange andre leverandører er denne printer certificeret. Kontakten mellem fødevarer og de teknikker og materialer, der anvendes i trykprocessen, er absolut uskadelig. De anvendte materialer og råvarer er i overensstemmelse med forordning (EU) nr. 10/2011. De komponenter, der kommer i kontakt med fødevaretrykmediet under trykprocessen, samt printerpatronerne blev underkastet fysisk-kemiske tests.

De test, der blev udført under definerede testbetingelser, gav ikke anledning til nogen indvendinger. Både den samlede migration og de specifikke migrationer ligger under de lovbestemte grænser, når de anvendes efter hensigten. Dette sæt fødevareprintere er ledsaget af en tilsvarende overensstemmelseserklæring, der dokumenterer de beståede testresultater.

Der skal advares mod anvendelse af ikke-certificerede printere og blæk til fremstilling af fødevaredekorationer. Kun en certificeret printer som denne model garanterer overensstemmelsen af de materialer, der anvendes til fremstilling af fødevaredekorationer.


Print selv stilfulde kagefotos

En anden fordel ved denne food colour-printer er den lige papirindføring på bagsiden. Det betyder, at printmediet ikke behøver at blive bøjet over afbøjningsrullerne som på andre printermodeller. Selv tørrere tryksager (papir) bevarer deres form og styrke på denne måde. Så du kan se frem til de kagetoppere af høj kvalitet, som din printer gør det muligt for dig.

Tryk dine egne designs på fondantpapir, waferpapir eller overføringsfolier. Printeren kan styres via Wi-Fi eller USB-kabel (medfølger ikke). Det er IKKE muligt at udskrive via din iOS- eller Android-smartphone eller -tablet.

Blækpatronerne af høj kvalitet er udstyret med en chip og er fyldt med spiselig madfarve.

Her er det nøjagtige indhold af sættet og detaljerede oplysninger:

  • Certificeret fødevare - inkjetprinter.                                     
  • Patroner med 4 stk. (E16Bk/C/M/Y)                                       
  • Fondantpapir A4 (20x30cm) 25 stk


Du får dette komplette madprinter-sæt til en særlig fordelagtig pris. Bemærk venligst, at sættet kun sælges som tilbudt. Ombytning eller returnering af enkelte artikler er udelukket. Vi vil med glæde forklare dig i detaljer, hvordan du laver smukke kagetoppere.

Bemærk venligstoplysningerne om elektrisk og elektronisk udstyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Det vil måske også interessere dig