Certificeret Sukkerprinter komplet-sæt E

2.248,00 DKK
2.040,00 DKK
Varenummer: 31617

Print selv spiselige dekorationer

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 8,52 kg.
Beskrivelse

Søde lækkerier som kager, cupcakes og lignende kan forskønnes med individuelle billeder. Med en farveprinter kan du udskrive dine egne kagefotos eller kagetoppere, oblatpapir og overføringsfolie for at skabe sukkersøde visuelle højdepunkter. Med vores komplette madprinter-sæt kan du personliggøre din kage på imponerende vis og producere dekorative elementer individuelt.

Madprinter-sættet består af en certificeret madprinter, fire blækpatroner med madfarve (E16Bk, E16C, E16M og E16Y) og 25 ark fondantpapir i A4-format (20 x 30 cm).

Komplet sæt: certificeret fødevareprinter til kager

Sammenlignet med printere fra mange andre leverandører er denne printer certificeret. Kontakten mellem fødevarer og de teknikker og materialer, der anvendes i trykprocessen, er absolut uskadelig. De anvendte materialer og råvarer er i overensstemmelse med forordning (EU) nr. 10/2011. De komponenter, der kommer i kontakt med fødevaretrykmediet under trykprocessen, samt printerpatronerne er blevet underkastet fysisk-kemiske test.

Inden for rammerne af de prøvninger, der blev udført under definerede prøvningsbetingelser, var der ingen indikation for en klage. Den samlede migration og de specifikke migrationer ligger under den lovbestemte grænseværdi, når de anvendes som angivet. Dette sæt fødevareprintere leveres med en overensstemmelseserklæring, der dokumenterer de beståede testresultater.

Vi må advare mod brugen af ikke-certificerede printere og trykfarver til fremstilling af spiselige dekorationer. Kun en certificeret printer som denne model sikrer, at de materialer, der anvendes til fremstilling af spiselige tryksager, er i overensstemmelse med kravene.

Print selv stilfulde kagefotos

En anden fordel ved denne food colour-printer er den lige papirindføring på bagsiden. Det betyder, at printmediet ikke behøver at blive bøjet over afbøjningsrullerne som på andre printermodeller. Selv tørrere tryksager (papir) bevarer deres form og styrke på denne måde. Så du kan se frem til de kagetoppere af høj kvalitet, som din printer gør det muligt for dig.

Printerbasen er et kvalitetsprodukt af EPSON-mærket. Du kan styre den via WLAN via din pc eller Mac samt via din iOS- eller Android-smartphone eller -tablet. For at kunne tilslutte uden Wi-Fi skal du muligvis bruge et USB-kabel, som ikke er inkluderet i leveringsomfanget.

Blækpatronerne af høj kvalitet er udstyret med en chip og er fyldt med spiselig madfarve.

Her er det nøjagtige indhold af sættet og detaljerede oplysninger:

  • Certificeret fødevare - inkjetprinter.                                     
  • Patroner med 4 stk. (E16Bk/C/M/Y)                                       
  • Fondantpapir RUND 20cm 24 stk


Du får dette komplette madprinter-sæt til en særlig fordelagtig pris. Bemærk venligst, at sættet kun sælges som tilbudt. Ombytning eller returnering af enkelte artikler er udelukket. Vi vil med glæde forklare dig i detaljer, hvordan du laver smukke kagetoppere.

Bemærk venligstoplysningerne om elektrisk og elektronisk udstyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare