Trustpilot
Dansk
Kundesupport
VEGAN/GLUTEN FREE/LACTOSE FREE

Fondantpapir A4 (20x30cm) 25 stk

212,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 12358

Til maleri og printVaren kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Fødevareoplysninger

Spiselig kagetopper lavet af eksklusivt fondantpapir, der kan males eller trykkes med madfarve. Lad f.eks. dine børn male det næste billede til bedstemor på toppen med vores madfarvepenne. Kagen vil med garanti være blikfanget på kaffebordet.


Ny opskrift: Dette spiselige papir indeholder ikke længere det hvide farvestof E 171 titandioxid. Dette farvestof er ikke længere tilladt i EU til fødevareproduktion. Derfor er fondantpapiret naturligt i farven og derfor lidt mere gennemsigtigt end tidligere batches.


Til toppers på flødekager eller andre vandrige overflader, der ikke spises med det samme, anbefaler vi, at toppers sprøjtes med vores glansspray. Dette forsinker blødgøringen af topperen.


Størrelse af overlay: ca. 20x30cm

Antal: 25 ark.


Køb fondantpapir til individuelle kagetoppere

Alle, der laver skønne kager, cupcakes og lignende, vil gerne give dem et meget personligt præg. Den bedste måde at gøre dette på er med spiselige kagetoppere, som er designet individuelt. Den nemmeste måde at lave sådanne toppers på er at printe eller male specielt fondantpapir med madfarve og klippe eller stanse det til den ønskede størrelse. Hvis du køber vores eksklusive fondantpapir, kan du nemt lave blikfanget på dit sofabord og give din kreativitet frit løb.

- Størrelse af kagetopperen: ca. 20 x 30 cm

- Antal: 25 ark


A4 fondantpapir til trykning og maling

Personlige kager er særligt populære til fødselsdage, bryllupper og jubilæer. Hvis du bruger specielle blækpatroner fyldt med madfarve, kan du nemt udskrive smukke fotos og smukt designede bogstaver på det spiselige papir. Selvfølgelig finder du også de rigtige blækpatroner med madfarve til din printer i vores sortiment. Vi rådgiver dig gerne om dit valg.

Kagetopperne kan ikke kun trykkes, men også males med madfarve. Især børnene elsker, når de selv kan designe toppers til lækre kager. Forældre og bedsteforældre sætter pris på sådanne søde delikatesser og er meget glade for en personlig kage.


Kreative kagetoppere: også velegnet til flødekager

Hvis du placerer din personlige kagetopper på en flødekage eller en anden vandblød overflade, og de søde lækkerier ikke skal spises med det samme, bør du imprægnere toppen med glansspray på forhånd. Det vil forsinke blødgøringen, og du vil få længere glæde af dit fondantpapir. Det er bedst at købe vores gloss spray samtidig! Vi rådgiver dig gerne om alle aspekter af kagetoppere og anbefaler også vores praktiske konfigurator.


Ingredienser:

Modificeret stivelse: E1422, E1412; maltodextrin, sukker, fugtighedsbevarende middel: E 422; vand, farvestof: E 170; druesukker, stabilisatorer: E 466, E 414, E 415; emulgatorer: E 435, E 491; E 471; konserveringsmiddel: E 202; surhedsregulerende middel: E 330; kunstigt aromastof (vanillin).Næringsindholdpr. 100 g
Energi1544 KJ / 346 kcal
Fedt1,5 g
   heraf samlede fedtsyrer1,1 g
Kulhydrater85,9 g
   heraf sukker21,7 g
Protein0,1 g
Salt0,18 g

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Det vil måske også interessere dig