Hindbær creme 100g
Til fløde-kager, skiver, roulader osv.
Creme hindbær 100g
Flødecreme indeholder alle de nødvendige ingredienser til en enkel, sikker og hurtig fremstilling af flødekager, skiver, roulader og desserter. Det eneste, du skal gøre, er at tilsætte flødeskum og det rette vand, og du har en stabil og aromatisk fløde. Flødekagerne er fremstillet uden tilsætning af kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.
Du modtager kun creme stand powder med dit køb. Ingen frugt eller dekoration.
Grundopskrift:
100g Creme hindbær
125 ml vand, 20°C
500 g fløde, pisket
Bland flødepulveret med vandet. Tilsæt derefter en lille mængde fløde til blandingen og vend den i flødeskummet. Sæt nu kagerne på køl i mindst to timer.
Grundopskriften rækker til en kage med en diameter på 26 cm eller en roulade på 60x40 cm.
For at få en lækker mousse skal du blot tilsætte 100 g mere fløde.
Holdbarhed:
Bedst før 31.12.2026 (Live-dato for afsendelse af varer nu).
Ingredienser:
Sukker, maltodextrin, gelatine (oksekød), glukosesirup, tørrede hindbær, surhedsfremmende middel: citronsyre; aroma, rødbedepulver, modificeret stivelse: 1412. Kan indeholde spor af NØDDER, MANDLER, MÆLK, ÆL og HVEDE.
| Næringsindhold | pr. 100 g |
| Energi | 1602 KJ / 377 kcal |
| Fedt | 0,1 g |
| heraf samlede fedtsyrer | 0 g |
| Kulhydrater | 87,6 g |
| heraf sukker | 67,6 g |
| Protein | 6,2 g |
| Salt | 0,2 g |