HONNINGKAGEHUS SÆT STOR

260,50 DKK
Varenummer: MK16932
1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Her har vi sammensat et komplet sæt til lækre honningkagehus til dig. Som altid til en speciel pris.

Du kan finde opskriften nedenfor.


Her er det nøjagtige indhold af sparepakken og detaljerede oplysninger:

HONNINGKAGER MIX 300g

ROYAL ICING 500g

Engangssprøjteposer store 1x

Rund tyl 8mm

GLITTER SUKKER STJERNER 80 g

SNEFNUG GLITTER 80 g

SUKKERHEKSESÆT - 4 STYKKER

MARCIPANPYNT STJERNER 10 STK

JULEPYNT SUKKER SÆTOg sådan fortsætter du:

Honningkagerhus


Ingredienser

Til honningkager

300 g honningkager mix

90g honning *

50 ml vand *


Til dekoration

500g royal icing

65 ml vand *

Slik efter ønske


* Du har også brug for disse ingredienser.


Forberedelse

Varm honning og vand til ca. 45 ° C (honningkrystaller skal opløses). Ælt sammen med 200 g honningkagerblanding. Tilsæt derefter den resterende 100 g honningkagerblanding og ælt i ca. 4 minutter. Dæk til og lad hvile i 24 timer ved stuetemperatur. Efter hviletiden æltes dejen kort og rulles tyndt ud (maks. 3 mm) på en let melet arbejdsflade. Brug skabelonen til at skære bygningselementerne ud, placere dem på et bageplade foret med bagepapir og tørre tyndt med vand igen. Bag derefter i den forvarmede ovn ved ca. 190 ° C over- / bundvarme i ca. 12 minutter. Efter afkøling er komponenterne hårde. Til bløde honningkager skal du placere dem i en dåse, dække med bagepapir og læg æblekiler ovenpå. Forsegl dåsen lufttæt og opbevar i køleskabet i ca. 2-3 dage.


Pisk 250 g royal ising med vandet ved hjælp af en stavmikser eller foodprocessor i ca. 3 minutter med en grov kost. Tilsæt resten af ​​pulveret (250 g) og pisk i yderligere 3 minutter. Sæt derefter glasuren i poser med en perforeret rund tyl.


Huset bliver nu samlet. For at gøre dette er fronten og bagsiden først fastgjort til bundpladen med glasur. Sæt nu glasur på skråningerne af disse dele igen og lim tagets sider på. Sørg for, at siderne mødes øverst. Nu er døren, træet og skorstenen fastgjort. Endelig er huset generøst dækket med masser af slik efter eget valg og dekoreret med glasur.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare