Trustpilot
Dansk
Kundesupport

Kageband til Kager, Dessert 6 cm høj, 20 meter lang

28,40 DKK
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 12305

Folie til udlægning af kageforme

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Priser er inkl. moms
Beskrivelse

Gennemsigtige folie til foring af kage- og dessertforme.


Gennemsigtig plast

Højde: 6 cm

Længde: 20 m

Filmtykkelse: 90µm


Køb gennemsigtig folie til kagebordNår det drejer sig om at lave smukke kager, er det ikke kun de bedste opskrifter og ingredienser af høj kvalitet, der er vigtige, men også den perfekte finish. Hvis du f.eks. ønsker at færdiggøre en flødekage med Mirror Glaze glasur, vil resultatet være mere imponerende, jo mere fejlfri og glat kagen er, jo mere imponerende bliver resultatet. For at gøre det nemt for dig, er det bedst at bruge vores kagebundfolie af høj kvalitet. Køb disse gennemsigtige foliebånd hos Pati Versand og få hurtig levering og gode priser!


Folie til kagebord: Køb kvalitet!


Plastikfolie til kagebunde er velegnet til både at beklæde kageforme og til at beklæde dine dessertforme. På den måde kan du sikre, at alle dine søde delikatesser bliver helt perfekte. Du kan f.eks. nemt bage en trendy Naked Cake, hvor det gælder om at lave en fejlfri flødekage, der ikke er dækket af rullet fondant eller glasur, men kun er dekoreret med frugt eller blomster.


Lav vidunderlige dekorationer med chokoladeglasur


Du kan også bruge den 90 µm tykke folie til at lave dine egne individuelle kagedekorationer af kovertur. Til dette formål påføres den flydende kovertur på folien. Bøj nu folien i den ønskede form, og lad den søde masse køle af og stivne igen. Nu kan du forsigtigt løsne plastfolien, mens den lækre chokoladeovertræk holder formen.


Du kan købe den 6 cm høje kagekantfolie i 20 m længde her. Hvis du har brug for folien i en anden højde, kan du også finde den i vores sortiment. Bestil dine ønskede produkter nemt online og nyd vores hurtige levering!

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Det vil måske også interessere dig