Lagkagebund Mix Supreme 1 kg
Kagebunde - hurtigt og nemt
Forberedelse: Lagkagebund Mix Supreme
Lagkageblanding til hurtig og sikker produktion af lagkagebaser og kage roulader.
Lagkage Ø 26-28cm | Wiener Lagkage Ø 26-28cm | Lagkage roulade 4 stk 30x40cm | |
Lagkage mix | 400g | 400g | 400g |
Æg | 280g | 280g | 400g |
Vand | 40g | 40g | 40g |
Sukker | - | - | 60g |
Smør | - | 60g | - |
Pisk alle ingredienser sammen i 10 minutter med et fint piskeris.
Til Wiener-mix blandes det opløste fedtstof i til sidst.
Bag lagkage og wienerbase ved 200 ° C i ca. 30 minutter.
Roulader tager ca. 7 minutter ved 240 ° C.
Ingredienser:
Sukker, HVEDEMEL, HVEDESTIVELSE, emulgatorer: E 471, E 472a, E 472b, E 475 (Indeholder MÆLK og SOJA); stivelse, surhedsfremmende middel: diphosphater; hævemiddel: natriumcarbonater; glukosesirup, MAGERMÆLKSPULVER, salt.
Holdbarhed:
Bedst før 30.12.2024 (Live-dato for afsendelse af varer nu).
Ernæringsmæssige oplysninger | pr. 100 g |
Energi | 1594 KJ / 381 kcal |
Fedt | 2,9 g |
heraf samlede fedtsyrer | 2,5 g |
Kulhydrater | 83,2 g |
heraf sukker | 42,5 g |
Protein | 3,7 g |
Salt | 1,6 g |