Trustpilot
Dansk
Kundesupport

ROYAL ICING 500g

31,20 DKK
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 11099

Til glasur, blomster og limning


Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 0,52 kg.
Priser er inkl. moms
Beskrivelse
Ingredienser og Ernæringsinhold

Royal Icing æggehvideglasur, 500 g, køb online

Til glasur, dekoration, blomsterglasur og meget mere: Den skønne Royal Icing æggehvideglasur, som du kan købe online hos os, er et praktisk pulver, der er nemt at blande. Lav dine egne blomster eller andre dekorationer med den færdige blanding, eller brug den til at glasere dine lækre kager og give dem det sidste touch. Æggehvideglasuren er også ideel til at klistre sammen og dekorere pebernøddehuse i dit eget julebageri! Bestil det royale glasurpulver nu, som naturligvis er produceret i Tyskland og lever op til de højeste kvalitetsstandarder.


Bestil royal icing pulver - som en lækker æggehvideglasur til dekoration

Med vores praktiske royal icing-pulver kan du lave en protein-glasur til småkager, honningkagehuse, blomster osv. på ingen tid og bruge den med det samme. Her giver vi dig grundopskriften.


Ingredienser:

- 500 g royal glasurpulver

- 75 ml vand


Pisk 250 g af glasurpulveret sammen med vandet i ca. 3 minutter. Du kan bruge en foodprocessor eller en håndmikser med et groft piskeris. Tilsæt derefter den anden halvdel af pulveret, og pisk glasuren i yderligere 3 minutter.


Hvis du bestiller glasurpulveret til at lave søde honningkageheksehuse, er det bedst at bruge 5-10 ml mindre vand. Til tyndere æggehvideglasur er det derimod bedst at tilsætte 5 til 15 ml mere vand - det kan du så bruge til at pynte f.eks. kiks og småkager med.


Køb Royal Icing æggehvideglasur, 500 g, online, og farv den farvestrålende

Vil du gerne tilføje mere farve til dine kreationer? Hvis du køber vores gluten- og laktosefri Royal Icing æggehvideglasur i en 500 g pakke online og blander den som beskrevet, kan du nemt farve den færdige blanding med madfarver fra vores sortiment. Vi giver dig gerne nyttige tips og rådgiver dig om valg af søde ingredienser!

Ingredienser:

Sukker, æggehvider, forsyrer: citronsyre.


100 g indeholder i gennemsnit:

Brændværdi 1693 KJ

404 kcal

Fedt 0 g

heraf i alt Fedtsyrer 0 g

Kulhydrater 97,6 g

heraf sukker 97,6 g

Protein 1,7 g

Salt 0 g

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare