Sukkerartistisc Kuffertsæt Mega

Varenummer: MK14184

Sukkerartistisk Kuffertsæt - Mega

Denne vare kan ikke købes i øjeblikket
Vægt: 36 kg.
Beskrivelse

Dette sukker kunstneriske sæt Mega, pakket i en robust transportkasse, tilbyder dig materialerne til en professionel start på denne kunstneriske måde til sukkerforarbejdning. Du får silkebed med træramme inklusive 50 ml separeringsolie, sukkerlampen med 250W infrarød pære, et sukkertermometer, en silikone bagemåtte, 20 kg isomalt, is spray, alkoholbrænder, sukkerpumpe, 11 forskellige flydende madfarver og madfarvepulver hvid samt den store lærebog om sukkerartikler.

Silkebedet er en schweizisk udvikling af sukkerkunstduoen Louise og Othmar Fassbind, som med succes har etableret sukkerkunst. Med dette produkt overbeviste sukkerartisternes pionerer juryen ved konkurrencer og kunne med succes sejre over konkurrenterne.

Dette specialfremstillede produkt består af en håndlavet treramme og et silketæppe. Denne sorte silke med en unik laminering har en fremragende varmeledningsevne. I kombination med den modificerede varmelampe og den infrarøde lyspære på 250W er det muligt at varme sukkermasser hurtigt og jævnt for at opnå en blød, glat konsistens for optimal sukkerforarbejdning. F.eks. Kan flere sukkermasser i forskellige farver opvarmes samtidigt på denne silkebed. Sukkerartisten sparer tid og kan fortsætte med sit kunstværk uden at skulle stille op med lange ventetider.

I det praktiske og stabile aluminiumskabinet til sukkerartikelsættene passer alle værktøjer såvel som farverne fra sukkerartistiksættene ind i det forberedte indlæg (værktøjer og farver er ikke inkluderet). Det individuelt tilpassede skumindlæg sikrer et sikkert greb. Sagen er aflåselig. Kassedimensioner: 60x45x15cmKundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare