Trustpilot
Dansk
Kundesupport

Certificeret sukkerprinter komplet-sæt + rengøringssæt

2.328,00 DKK
2.080,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Varenummer: MK14991

Print selv spiselige dekorationer

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 8,52 kg.
Beskrivelse

Søde lækkerier som kager, cupcakes og lignende kan forskønnes på vidunderlig vis med individuelle billeder. Med en farveprinter kan du udskrive dine egne kagefotos eller kagetoppere, oblatpapir og transfer sheets for at skabe sukkersøde visuelle højdepunkter. Med vores komplette sukkerprinter-sæt kan du personliggøre din kage på imponerende vis og producere dekorative elementer individuelt.


Madprinter-sættet består af en certificeret sukkerprinter, fem blækpatroner med madfarve (PGI-580Bk, CLI-581Bk, CLI-581C, CLI-581M og CLI-581Y), et rengøringssæt med 5 patroner fyldt med rengøringsvæske og 25 ark fondantpapir i A4-format (20 x 30 cm). I en kort periode modtager du også GRATIS 24 ark fondantpapir, der er forskåret i 20 cm runde stykker.


Komplet sæt: certificeret sukkerprinter 


I forhold til printere fra mange andre leverandører er denne printer certificeret. Kontakten mellem fødevarer og de teknikker og materialer, der anvendes i trykprocessen, er absolut uskadelig. De anvendte materialer og råvarer er i overensstemmelse med forordning (EU) nr. 10/2011. De komponenter, der kommer i kontakt med fødevaretrykmediet under trykprocessen, samt printerpatronerne blev underkastet fysisk-kemiske test.


I løbet af de gennemførte test blev der ikke fundet nogen indikation for en klage under de definerede testbetingelser. Den samlede migration og de specifikke migrationer ligger under den lovbestemte grænseværdi, når de anvendes som angivet. Dette sæt fødevareprintere er ledsaget af en tilsvarende overensstemmelseserklæring, der dokumenterer de beståede testresultater.


Vi skal advare mod brugen af ikke-certificerede printere og blæk til fremstilling af spiselige dekorationer. Kun en certificeret printer som denne model sikrer overensstemmelsen af de materialer, der anvendes til at fremstille spiselige trykte produkter.


Print selv stilfulde kagefotos


En anden fordel ved denne food faver-printer er den lige papirindføring bagpå. Det betyder, at printmediet ikke behøver at blive bøjet over afbøjningsrullerne som på andre printermodeller. Selv tørrere tryksager (papir) bevarer deres form og styrke på denne måde. Så du kan se frem til den høje kvalitet af de kageovertræk, som din printer muliggør.


Printerbasen er et kvalitetsprodukt af mærket CANON. Printeren har funktioner til udskrivning, scanning og kopiering (smartphone-kopiering)#. Du kan styre den via WLAN via din pc eller Mac samt via din iOS- eller Android-smartphone eller -tablet. For tilslutning uden Wi-Fi skal du muligvis bruge et USB-kabel, som ikke medfølger.


Blækpatronerne af høj kvalitet er udstyret med en chip og er fyldt med spiselig madfarve.


Her er det nøjagtige indhold af sættet og detaljerede oplysninger:


Certificeret sukkerprinter 


Patroner 5s (PGI-580, CLI-581Bk/C/M/Y)


Rengøringssæt til madprinter


Fondantpapir A4 (20x30cm) 25 stk


Fondantpapir rundt 20cm 24 stkKundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Det vil måske også interessere dig