
Transfer Folier Antlia
Størrelse: 40 cm x 25 cm
Til chokoladebelægning:
Skær folien i stykker eller strimler. Læg en tynd belægning af hærdet chokolade på den trykte side. Bøj filmen - om ønsket. Når chokoladen er hærdet, skal du fjerne filmen. Farverne klæber nu til koverturen. Sådan dekoreres dine kager, desserter, chokolader osv. Med ekstraordinære elementer.
Til kager eller cremer:
indsæt kager eller desserter direkte på hovedet på filmen. Efter frysning fjernes filmen. Dekorationer er nu direkte på kagen eller desserterne.
For fondant:
Rul fondant ud som sædvanligt. Placer overførselsfilmen på fondant. Læg et lag bagepapir på toppen og stryg med et strygejern (niveau 1) over bagepapiret. Fjern bagepapiret, og træk derefter forsigtigt folien af.
Din fantasi har ingen grænser.
Ingredienser:
|
Ernæringsindhold: Tallene er gennemsnitsværdier og er udsat for naturlige udsving referencebeløb. Indhold pr. 100 g
|