Trustpilot
Dansk
Kundesupport

Sukkerprinter startersæt

2.248,00 DKK
2.000,00 DKK
Fragt omk. tillægges
Varenummer: MK14183CM

Print spiselige dekorationer selv

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Vægt: 8,52 kg.
Beskrivelse

Søde delikatesser som kager, cupcakes og Co. kan prydes vidunderligt med individuelle billeder. Med en printer til spisligfarver kan du udskrive dine egne kagefoto. Udskriv dit eget waferpapir og transfer sheets, og opret sukkersøde visuelle højdepunkter.. Med vores komplette sukkerprinter sæt kan du personliggøre din kage imponerende og tilpasse dekorative elementer.

Sukkerprinter sæt består af en certificeret sukkerprinter, fem blækpatroner med spisligfarve (PGI-580Bk, CLI-581Bk, CLI-581C, CLI-581M og CLI-581Y) og 25 ark fondant papir i A4 (20 x 30 cm).

Komplet sæt: certificeret sukkerprinter til kager

Sammenlignet med printere fra mange andre udbydere er denne certificeret. Fødevarens kontakt med de teknikker og materialer, der anvendes i trykprocessen, er absolut harmløs. De anvendte materialer og råmaterialer er i overensstemmelse med forordning (EU) nr. 10/2011. Komponenterne, der kommer i kontakt med madudskrivningsmediet under trykprocessen, samt printerpatronerne blev udsat for fysiske og kemiske tests.

I løbet af de undersøgelser, der blev udført under definerede testbetingelser, var der ingen tegn på en klage. Den samlede migration såvel som de specifikke migrationer er under den lovlige grænse, når de anvendes i overensstemmelse med specifikationerne. En tilsvarende overensstemmelseserklæring er inkluderet i dette madprinter sæt, der dokumenterer de testresultater, der er bestået.


Vi skal advare mod brugen af ​​ikke-certificerede printere og blæk til produktion af spiselige dekorationer. Kun en certificeret printer som denne model sikrer overensstemmelse med de materialer, der anvendes til produktion af spiselige trykte produkter.

Udskriv stilfulde kagefotoer selv

En anden fordel ved denne madfarveprinter er den lige papirindføring på bagsiden. Dette betyder, at udskrivningsmediet ikke behøver at bøjes over remskiverne som med andre printermodeller. Endnu tørre trykte medier (papir) bevarer deres form og styrke på denne måde. Så du kan se frem til den høje kvalitet af kage topper muliggjort af din printer.

Printerbasen er et kvalitetsprodukt fra CANON-mærket. Printeren har funktionerne udskrivning, scanning og kopiering. Du kan kontrollere det via WLAN på din pc eller Mac såvel som på din iOS- eller Android-smartphone eller -tablet. Til forbindelsen uden WLAN skal du muligvis bruge et USB-kabel, som ikke er inkluderet i leveringsomfanget. Du kan også importere dine motiver på et SD-kort.

Blækpatronerne af høj kvalitet er udstyret med en chip og fyldt med spiselig madfarve.

Her er det nøjagtige indhold af sætt samt detaljerede oplysninger:

Fondantpapir A4 (20x30cm) 25 stykker

5 Patroner  (PGI-580, CLI-581Bk / C / M / Y)


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Det vil måske også interessere dig